Vergroot zelfstandigheid
bij geriatrische revalidatie

Hipper is een innovatief behandelprotocol waarbij coaching en sensortechnologie wordt ingezet. Het biedt revalidanten en zorgprofessionals een objectief inzicht in de voortgang van de revalidatie. Via een geaccrediteerde post-HBO cursus leert u om ouderen te stimuleren zodat zij de regie in eigen hand nemen. Hipper is ontwikkeld door de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Amsterdam UMC (AMC) in cocreatie met diverse zorginstellingen.
  • Vergroot Zelfmanagement
  • Gerichter Behandelen
  • Dagelijks Activiteiten Inzichtelijk

Wat is Hipper

Uw collega's over Hipper

"De behandelingen zijn gerichter omdat er in combinatie met (meet)gegevens van de applicatie zoveel meer bruikbare informatie over de cliënt inzichtelijk zijn welke de revalidatie ten goede komt & het inzicht (in het revalidatieproces en belang van beweging) bij de revalidant vergroot."

Naam: Tessa Karsten
Professie : Ergotherapeut
Organisatie: Zorgcirkel
"Door het bespreken van de objectieve data samen met de revalidant, wordt sneller duidelijker welke handelingen de revalidant belangrijk vindt en waar diegene aan wil werken. De behandeling wordt hierdoor individueler/meer op maat en voor de revalidant zelf zijn de resultaten meer inzichtelijk."

Naam: Marisa Vaz
Professie : Ergotherapeut
Organisatie: Zorgcirkel

Wij wijden ons aan het verhogen van zelfmanagement bij kwetsbare ouderen in onze samenleving en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om technologie in te zetten om dit op een zo'n effectieve en efficiënte manier te realiseren.

Partners

Hipper is in cocreatie ontwikkeld tussen zorgprofessionals, de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het Amsterdam UMC (AMC). Door deze unieke samenwerking is Hipper continu in ontwikkeling en wordt het aan de hand van feedback van zorgprofessionals verbeterd.